Kosaram

HOW TO COOK IN EUROPE - FOOD & WINE

HOW TO COOK IN EUROPE - FOOD & WINE
HOW TO COOK IN EUROPE - FOOD & WINE
  • Szerző: GABRIEL & VIOLET
  • Kiadó: V & P MÉD
  • ISBN: 9786158057219
  •  Elérhetőség

    Külső raktáron
  •  Várható szállítás: 4-5 munkanap
  •  Szállítási ár: 1290 Ft-tól
Egységár:
13 545 Ft
Fizetendő:
13 545 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
Kedves Olvasó! Örömünkre szolgál, hogy kezében tarthatja az „Így főznek…” sorozatunk immár tizenkettedik kötetét, a „How to Cook in Europe” című könyvet, amelyben ezúttal 15 európai ország gasztronómiáját mutatjuk be angol nyelven. A kötetben minden országnak egy-egy menüsorát mutatjuk be, s minden ételhez készült egy-egy italajánló is. Reméljük, hogy e könyv által Ön is újabb felfedezéseket tehet az európai gasztronómia csodálatos és sokízű világában, együtt kóstolva a nemzetközi ételeket és italokat! A Kiadó A könyvben szereplő 15 ország:Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Finland, France, Hungary, Italy, Latvia, Portugal, Slovakia, Spain, Sweden, United Kingdom.
Könyv
SzerzőGABRIEL & VIOLET
ISBN9786158057219
KiadóV & P MÉDIA
Kiadás éve2017

Írj véleményt a termékről!

FájlnévMéretMűvelet
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)