A TÁPLÁLKOZÁS TUDOMÁNYA

A TÁPLÁLKOZÁS TUDOMÁNYA
- Szerző: LAMBERT, RHIANNON
- Súly: 0.03kg
- Kiadó: LIBRI KÖNYVKIADÓ
- ISBN: 9789636040956
ⓘ
Elérhetőség: Külső raktáron- ⓘ Várható szállítás: 4-5 munkanap
- ⓘ Szállítási ár: 1290 Ft-tól
Egységár:
9 449 Ft
Fizetendő:
9 449 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
A táplálkozás tudománya lerántja a leplet a divatdiétákról, és eligazít az étkezéssel kapcsolatos ellentmondásos információk tengerébenA könyv, amelyet a kezedben tartasz, a legújabb tudományos kutatások eredményei alapján válaszolja meg a táplálkozással kapcsolatban felmerülő összes kérdésed a bélbaktériumoktól kezdve az egészséges testsúly fenntartásán keresztül a szívet kímélő és az immunrendszert erősítő diétákig, valamint többek között kitér arra is, hasznosak-e a növényi alapú étrendek, és tényleg lehet-e fogyni időszakos böjtöléssel.Az igazság azonban az, hogy nincs olyan étrend, amely mindenkinek egyformán megfelelő lenne. Ez a közérthető stílusban megírt, tudományos érvekkel alátámasztott és informatív ábrákkal illusztrált könyv éppen abban segít, hogy megtaláld a neked személy szerint ideális ételeket, egészséges táplálkozási szokásokat alakíts ki, miközben nem kell lemondanod a finomabbnál finomabb fogásokról sem.
Könyv | |
Szerző | LAMBERT, RHIANNON |
ISBN | 9789636040956 |
Kiadó | LIBRI KÖNYVKIADÓ |
Kiadás éve | 2024 |
Fájlnév | Méret | Művelet |
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)
Kapcsolódó termékek
3 990 Ft
49 723 Ft
1 016 Ft
2 510 Ft
9 905 Ft
1 995 Ft
1 270 Ft
4 715 Ft
4 199 Ft