Kosaram

GYÜMÖLCSFÉLÉK A TÁPLÁLKOZÁSBAN

GYÜMÖLCSFÉLÉK A TÁPLÁLKOZÁSBAN
GYÜMÖLCSFÉLÉK A TÁPLÁLKOZÁSBAN
Egységár:
2 835 Ft
Fizetendő:
2 835 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
Jelen írás több mint hetven éve íródott, de minden megállapítása helytálló és hasznosítható az emberek étkezésében. A gyümölcsöknek nincsen nagy energiát képviselő értékük, tehát nem hasonlíthatók fűtő- és tápérték szempontjából a tojáshoz, húshoz és más dús fehérje-, zsír- és szénhidráttartalmú élelmiszerhez. A korszerű táplálkozástudomány megállapította, hogy a gyümölcsök nemcsak a vitaminoknak és a sóknak a hordozói, de egyébként is rendkívül fontos szerepet játszanak az emésztésben, az ásványi anyagcserében és az egészség fenntartásában. A gyümölcs tehát nem luxuscikk, hanem valóságos és nélkülözhetetlen élelmiszer, amely nem hiányozhat étrendünkből.
Könyv
SzerzőBELSŐ EGÉSZ-SÉG[SZERK.]
ISBN9786155144660
KiadóBELSŐ EGÉSZ-SÉG KIADÓ
Kiadás éve2024

Írj véleményt a termékről!

FájlnévMéretMűvelet
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)