Kosaram

100 MÓD A GYÜMÖLCS ELKÉSZÍTÉSÉRE

100 MÓD A GYÜMÖLCS ELKÉSZÍTÉSÉRE
100 MÓD A GYÜMÖLCS ELKÉSZÍTÉSÉRE
  • Szerző: MADEMOISELLE ROSE
  • Súly: 0.03kg
  • Kiadó: NEMZETI ÖRÖKSÉG KIADÓ
  • ISBN: 9786156788078
  •  Elérhetőség

    Külső raktáron
  •  Várható szállítás: 4-5 munkanap
  •  Szállítási ár: 1290 Ft-tól
Egységár:
3 045 Ft
Fizetendő:
3 045 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
A francia konyha az ételek változatos elkészítésében nagyon találékony. A gyümölcs az emberiség táplálékai között mindig fontos szerepet játszott, sőt valószínűleg a legrégibb történelmi korban egyedüli élelme lehetett. A könyvben szereplő 100 gyümölcsrecept fontos kiegészítését nyújtja a változatos táplálkozás kialakításához és a nélkülözhetetlen vitaminok megfelelő mennyiségű beviteléhez.
Könyv
SzerzőMADEMOISELLE ROSE
ISBN9786156788078
KiadóNEMZETI ÖRÖKSÉG KIADÓ
Kiadás éve2024

Írj véleményt a termékről!

FájlnévMéretMűvelet
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)