Kosaram

A MAGYAR HÚSMÍVESSÉG

A MAGYAR HÚSMÍVESSÉG
A MAGYAR HÚSMÍVESSÉG
Egységár:
7 700 Ft
Fizetendő:
7 700 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
A hús feldolgozása az ember legtermészetesebb tevékenységei közé tartozik. Mi magyarok, dokumentálhatóan a kifinomult élelmiszeripari tudással rendelkező népek közé tartozunk. Bizonyítja ezt, hogy jóval Kárpát-medencei jelenlétünk előtt nyereg alatt puhítottuk a húst ismertük a tejport és tudtunk bort, valamint sört készíteni.Húsételeink a legnagyobb változatosságot mutatták. A mai húsfeldolgozói és gasztronómiai kultúrát a könyv ezeken az alapokon mutatja be.
Könyv
SzerzőDLUSZTUS IMRE
ISBN9786150008158
KiadóNEMZETI ÉRTÉKEK KÖNYVKIADÓ
Kiadás éve2018

Írj véleményt a termékről!

FájlnévMéretMűvelet
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)