GYÜMÖLCSFÉLÉK A TÁPLÁLKOZÁSBAN

GYÜMÖLCSFÉLÉK A TÁPLÁLKOZÁSBAN
- Szerző: BELSŐ EGÉSZ-SÉG[SZERK.]
- Súly: 0.03kg
- Kiadó: BELSŐ EGÉSZ-SÉG KIADÓ
- ISBN: 9786155144660
ⓘ
Elérhetőség: Külső raktáron- ⓘ Várható szállítás: 4-5 munkanap
- ⓘ Szállítási ár: 1290 Ft-tól
Egységár:
2 835 Ft
Fizetendő:
2 835 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
Jelen írás több mint hetven éve íródott, de minden megállapítása helytálló és hasznosítható az emberek étkezésében. A gyümölcsöknek nincsen nagy energiát képviselő értékük, tehát nem hasonlíthatók fűtő- és tápérték szempontjából a tojáshoz, húshoz és más dús fehérje-, zsír- és szénhidráttartalmú élelmiszerhez. A korszerű táplálkozástudomány megállapította, hogy a gyümölcsök nemcsak a vitaminoknak és a sóknak a hordozói, de egyébként is rendkívül fontos szerepet játszanak az emésztésben, az ásványi anyagcserében és az egészség fenntartásában. A gyümölcs tehát nem luxuscikk, hanem valóságos és nélkülözhetetlen élelmiszer, amely nem hiányozhat étrendünkből.
Könyv | |
Szerző | BELSŐ EGÉSZ-SÉG[SZERK.] |
ISBN | 9786155144660 |
Kiadó | BELSŐ EGÉSZ-SÉG KIADÓ |
Kiadás éve | 2024 |
Fájlnév | Méret | Művelet |
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)
Kapcsolódó termékek
735 Ft
6 290 Ft
620 Ft
1 016 Ft
4 190 Ft
5 079 Ft
5 249 Ft