Kosaram

BEFŐZÉS ÉS TARTÓSÍTÁS

BEFŐZÉS ÉS TARTÓSÍTÁS
BEFŐZÉS ÉS TARTÓSÍTÁS
  • Szerző: BELLERSEN QUIRINI, COSIMA
  • Súly: 0.03kg
  • Kiadó: SZIGET KIADÓ BT.
  • ISBN: 9786155723667
  •  Elérhetőség

    Külső raktáron
  •  Várható szállítás: 4-5 munkanap
  •  Szállítási ár: 1290 Ft-tól
Egységár:
3 675 Ft
Fizetendő:
3 675 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideigélvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát elbennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Könyv
SzerzőBELLERSEN QUIRINI, COSIMA
ISBN9786155723667
KiadóSZIGET KIADÓ BT.
Kiadás éve2024

Írj véleményt a termékről!

FájlnévMéretMűvelet
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)