Kosaram

BEFŐZÉS ÉS TARTÓSÍTÁS

BEFŐZÉS ÉS TARTÓSÍTÁS
BEFŐZÉS ÉS TARTÓSÍTÁS
Egységár:
3 500 Ft
Fizetendő:
3 500 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideigélvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát elbennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Könyv
SzerzőBELLERSEN QUIRINI, COSIMA
ISBN9786155723667
KiadóSZIGET KIADÓ BT.
Kiadás éve2024

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!
FájlnévMéretMűvelet
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)