CONFECTUMOK KÉSZÍTTÉSÉNEK MÓDJA 1779

CONFECTUMOK KÉSZÍTTÉSÉNEK MÓDJA 1779
- Súly: 0.03kg
- Kiadó: ATTRAKTOR KÖNYVKIADÓ KFT.
- ISBN: 9786156173409
ⓘ
Elérhetőség: Rendelhető- ⓘ Várható szállítás: 5-15 munkanap
- ⓘ Szállítási ár: 1290 Ft-tól
Egységár:
2 800 Ft
Fizetendő:
2 800 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
A 18. század végéről származó kéziratos szakácskönyv, korabeli receptekkel, fortélyokkal, lekvárkészítési tanácsokkal."KANDÉROZOTT NARANCSHAJ - A narancsnak a hajával éppen úgy kell tenni, mint magával a naranccsal, és meg kell szárasztani, ha kandérozni akarod (csakhogy hidegen kell a nádmézet reája tölteni). A kandérozni való nádmézet főzni kell, míg kalánon általfúván hólyagokot hány, azután a hozzá való edényben töltvén, a habját le kell venni, és a megszárasztott hajat belé kell tenni, és a szárasztóládában tévén, hadd álljan ott vagy hat óráig; ott azután a szegeletin megtörvén, fel kell állíttani edényestöl, s hadd folyjon le a leve.""CSIPKEGYÜMÖLCS CONFECT - A csipkének a gyümölcsét ősz felé meg kell szedni, igen szépen a magvától meg kell tisztíttani, mázas fazékba kell tenni, s bé kell kötni a száját. Mindennap fel kell rázni egynéhányszor tized napig, azután szitán által kell törni, s szitált nádmézzel tésztát csinálni belőlle, azután nyújtsd el, nyomd formába vékonyon. Másn
Könyv | |
Szerző | |
ISBN | 9786156173409 |
Kiadó | ATTRAKTOR KÖNYVKIADÓ KFT. |
Kiadás éve | 2021 |
Fájlnév | Méret | Művelet |
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)
Kapcsolódó termékek
3 665 Ft
3 499 Ft
4 999 Ft
1 190 Ft
1 000 Ft
4 490 Ft
3 990 Ft
6 195 Ft
600 Ft