Kosaram

KRIMIK ÉS KRÉMEK - AGATHA CHRISTIE ÉS ESCOFFIER MESTER RANDEVÚJA GOURMANDIÁBAN

KRIMIK ÉS KRÉMEK - AGATHA CHRISTIE ÉS ESCOFFIER MESTER RANDEVÚJA GOURMANDIÁBAN
KRIMIK ÉS KRÉMEK - AGATHA CHRISTIE ÉS ESCOFFIER MESTER RANDEVÚJA GOURMANDIÁBAN
  • Szerző: SZEDERKÉNYI OLGA
  • Súly: 0.03kg
  • Kiadó: Helikon Kiadó
  • ISBN: 9789634792710
  •  Elérhetőség

    Rendelhető
  •  Várható szállítás: 5-15 munkanap
  •  Szállítási ár: 1290 Ft-tól
Egységár:
5 999 Ft
Fizetendő:
5 999 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
Mi volt Agatha Christie kedvenc koktélja? Mit reggelizik Miss Marple? És mi baja van Poirot-nak az ötórai teával? Szederkényi Olga rendhagyó szakácskönyvében egyszerre van jelen francia és angol kulinária művészete, no meg a méregkeverés tudománya: éppoly szerves része a jégből faragott hattyúban feltálalt Peche Melba, mint a romantikus körülmények közt odaégetett sült hering, és persze az arzénes curry. Írni, főzni és gyilkolni: e könyv lapjain e háromszöget járjuk be Agatha Christie életén és regényein, valamint a francia "szakácskirály" Auguste Escoffier receptjein keresztül."A Halál a Níluson lapjain kiderül, hogy gyomorbajos ember nem tud gyilkolni. A Gyöngyöző ciánból megtudjuk, hogy a brit lányokban azért nincs már elég életerő, mert kevés spenótot esznek. A Holttest a könyvtárszobában felütésében Miss Marple egyik ismerőse először megállapítja, hogy a konyhából sült szalonna illata száll, és csak utána közli, hogy egy hulla fekszik a könyvtárszobában."
Könyv
SzerzőSZEDERKÉNYI OLGA
ISBN9789634792710
KiadóHelikon Kiadó
Kiadás éve2024

Írj véleményt a termékről!

FájlnévMéretMűvelet
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)