Kosaram

HOTEL FLAMINGO 2. - HŐHULLÁM

HOTEL FLAMINGO 2. - HŐHULLÁM
HOTEL FLAMINGO 2. - HŐHULLÁM
Egységár:
3 499 Ft
Fizetendő:
3 499 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
Üdvözöljük a város legderűsebb szállodájában, ahol minden állat otthon érezheti magát!A hőség egyre nagyobb, ami csak egy dolgot jelenthet: itt a nyár! A hotel teltházas, méghozzá nem mindennapi vendégekkel. Vajon Anna és csapata képes lesz megtartani Hotel Flamingo varázsát, és boldoggá tenni minden vendéget?Forró nyár tombol az Állati sugárúton, és a Hotel Flamingóban nagy a nyüzsgés, hiszen érkezik a Pingvin király és a királyné. Már jó ideje nem voltak a hotelnek ilyen előkelő vendégei, így Annának és csapatának mindent bele kell adnia. Pingvinekről gondoskodni egy hőhullám közepette pedig nem könnyű feladat… Egy recept a Hotel Flamingo étlapjáról:Tibor salátalevese(szuper meglepetés, ha teknőcöket várunk)HOZZÁVALÓK:1 ek növényi olaj1 hagyma, apróra kockázvafél liter zöldség alaplé1 fej saláta, megmosva és apróra vágva3 nagy krumpli, meghámozva, nagyon apróra vágva1 szál petrezselyem apróra vágva díszítésnekELKÉSZÍTÉS:Egy nagy serpenyőben lassan hevítsük fel a növényi olajat, és pirítsuk puhára a hagymát. Ez 5–10 perc. Lassú tűzön dolgozzunk, nehogy megégjen a hagyma.Most adjuk hozzá a salátát és a krumplikat és egy kis alaplevet, hogy ne tapadjon semmi a serpenyő aljához. Alaposan kavarjuk össze, azután tegyünk fedőt a serpenyőre, és 10 percig pároljuk.Adjuk hozzá az alaplevet, és pároljuk még 15 percig.Ha lehűl a püré, öntsük robotgépbe és turmixoljuk simára.Tibor salátalevesét tálalhatjuk melegen vagy hidegen is, egyenesen a hűtőből. Díszítsük összevágott petrezselyemmel, vagy ha kellően bátrak vagyunk (és hidegen tálaljuk a levest) vágjunk uborkát apró kockákra, és keverjük bele, frissítő roppanás minden falatnál!
Könyv
SzerzőMILWAY, ALEX
ISBN9789636851118
KiadóSCOLAR KIADÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ BT.
Kiadás éve2025

Írj véleményt a termékről!

FájlnévMéretMűvelet
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)