Kosaram

A MAGYAR BOR A SZAKÁCSMŰVÉSZETBEN

A MAGYAR BOR A SZAKÁCSMŰVÉSZETBEN
A MAGYAR BOR A SZAKÁCSMŰVÉSZETBEN
  • Súly: 0.03kg
  • Kiadó: HERMIT KÖNYVKIADÓ BT.
  • ISBN: 9786155496011
  •  Elérhetőség

    Rendelhető
  •  Várható szállítás: 5-15 munkanap
  •  Szállítási ár: 1290 Ft-tól
Egységár:
2 300 Ft
Fizetendő:
2 300 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.
Könyv
Szerző
ISBN9786155496011
KiadóHERMIT KÖNYVKIADÓ BT.
Kiadás éve2014

Írj véleményt a termékről!

FájlnévMéretMűvelet
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)