A MAGYAR BOR A SZAKÁCSMŰVÉSZETBEN

A MAGYAR BOR A SZAKÁCSMŰVÉSZETBEN
- Súly: 0.03kg
- Kiadó: HERMIT KÖNYVKIADÓ BT.
- ISBN: 9786155496011
ⓘ
Elérhetőség: Rendelhető- ⓘ Várható szállítás: 5-15 munkanap
- ⓘ Szállítási ár: 1290 Ft-tól
Egységár:
2 300 Ft
Fizetendő:
2 300 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.
Könyv | |
Szerző | |
ISBN | 9786155496011 |
Kiadó | HERMIT KÖNYVKIADÓ BT. |
Kiadás éve | 2014 |
Fájlnév | Méret | Művelet |
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)
Kapcsolódó termékek
6 490 Ft
6 824 Ft
1 000 Ft
5 774 Ft
990 Ft
2 625 Ft
3 500 Ft
1 544 Ft
5 999 Ft