Kosaram

FRANCIA LAKOMA - RECEPTEK ÉS TÖRTÉNETEK A GASZTRONÓMIA HAZÁJÁBÓL

FRANCIA LAKOMA - RECEPTEK ÉS TÖRTÉNETEK A GASZTRONÓMIA HAZÁJÁBÓL
ÚJ
FRANCIA LAKOMA - RECEPTEK ÉS TÖRTÉNETEK A GASZTRONÓMIA HAZÁJÁBÓL
  • Szerző: VÁNCSA ISTVÁN
  • Súly: 0.03kg
  • Kiadó: OPEN BOOKS
  • ISBN: 9789635725762
  •  Elérhetőség

    Külső raktáron
  •  Várható szállítás: 4-5 munkanap
  •  Szállítási ár: 1290 Ft-tól
  •  Árgarancia
Egységár:
9 999 Ft
Fizetendő:
9 999 Ft
Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák!
Váncsa István hat évvel ezelőtt megjelent és rögtön klasszikussá vált Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának harmadik kötetét bővített kiadásban, nyolcszáznegyven recepttel és huszonkilenc szórakoztató, lebilincselő gasztroesszével veheti kézbe az olvasó. A Francia lakoma egyszerre kimeríthetetlen szakácskönyv és sziporkázóan szellemes, mesterien megmunkált irodalmi szöveg, melyből kiderül, hogyan lett egy Madeleine Polmier nevezetű szobalány Proust ikonikus süteményének névadója, mi köze az athéni demokrácia szárba szökkenésének az osztrigahéjhoz, vagy a boullabaisse nevű híres hallevesnek Vénus Marssal megejtett félrelépéséhez, és mit szólt az egészhez Vulcanus.Profi szakácsoknak, kezdő és haladó konyhaművészeknek, a kultúrtörténet szerelmeseinek egyaránt kötelező olvasmány.
Könyv
SzerzőVÁNCSA ISTVÁN
ISBN9789635725762
KiadóOPEN BOOKS
Kiadás éve2025

Írj véleményt a termékről!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!
FájlnévMéretMűvelet
Tételek: 0 - 0 / 0 (0 oldal)